Χριστούγεννα 2016

Στις 22 Δεκεμβρίου 2016, ο άγιος Βασίλης φθάνει στο σχολείο μας, φέρνοντας δώρα σε όλα τα παιδιά. Επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του σχολείο και κλήρωσε δώρα!

Τα παιδιά της Στ' τάξης σε μια περιδιάβαση στα Λατσιά, ψάλλουν τα κάλαντα στο Δημαρχείο και σε τραπεζικά ιδρύματα της περιοχής.

Γονείς και παιδιά του σχολείου μας με καταγωγή από άλλες χώρες, ετοίμασαν και παρουσίασαν παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες συνταγές των χωρών τους. Τα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την έκθεση, να μάθουν για τις συνήθειες των άλλων χωρών και να γευτούν τα εδέσματα. Ήταν μια δραστηριότητα γεμάτη ενθουσιασμό, χαρά, ουσιαστική συνεργασία γονέων και σχολείου, που σκόρπισε παντού το αισιόδοξο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Οι συνταγές, όπως δόθηκαν από τους γονείς παρουσιάζονται πιο κάτω:

Τα παιδιά και οι δασκάλες της Δ' τάξης προσκάλεσαν γιαγιάδες κι έφτιαξαν παρέα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια, νόστιμα, μυρωδάτα και ζυμωμένα με αγάπη και ενθουσιασμό! Ευχαριστούμε, γιαγιάδες!

Στιγμιότυπα από τη Χριστουγεννιάτική μας γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου μας, "Ανδρέας Προδρόμου". Η γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 11:00 π.μ. Ακολούθησε το χριστουγεννιάτικο πανηγύρι του Συνδέσμου Γονέων.

 

Προετοιμασίες για τη Χριστουγεννιάτική μας γιορτή!