Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Στις 24 Μαρτίου 2017 τα παιδιά των τμημάτων Δ'1 και Ε΄2 υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων εκπαιδευτικών τους παρουσίασαν μια εξαιρετική γιορτή, με ευχάριστο ρυθμό, πλούσιο περιεχόμενο και ενδιαφέρουσες εικόνες, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών από την αρχή μέχρι και την τελευταία στιγμή του εθνικού ύμνου. 

Η γιορτή περιελάμβανε τραγούδια από τη χορωδία της Δ'1 και Ε'2 και την ορχήστρα, στην οποία συμμετείχαν και παιδιά της Στ' τάξης, χρονικό των γεγονότων, το οποίο ζωντάνευε μέσα από θεατρικά στιγμιότυπα, χαρακτηριστικά της ελληνικής επανάστασης. 

 

Οι εορτασμοί για την 25η Μαρτίου, όπως και για την 1η Απριλίου, συνεχίζονται και με εξωσχολικές δράσεις. Αντιπροσωπεία του σχολείου μας εκπροσώπησε το σχολείο στην πανηγυρική δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λατσιών και στη συνέχεια στην τοπική παρέλαση του Δήμου Λατσιών, στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη. 

Τα παιδιά εκπροσώπησαν το σχολείο μας με ιδιαίτερη χαρά, ενθουσιασμό, σεβασμό, αλλά και μεγάλη περηφάνια. Ο κόσμος τίμησε τα παιδιά με τα θερμά του χειροκροτήματα!