ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Αντιρευματικού Συνδέσμου

Είμαστε πολύ περήφανοι που κερδίσαμε την πρώτη θέση για την επαρχία Λευκωσίας στον διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού: «Δεν χορταίνω τα καπάκια». Κερδίσαμε €1000 για αγορά σχολικού εξοπλισμού. Οι ποσότητες που παραδόθηκαν πέρσι και φέτος έχουν συνεισφέρει ένα σημαντικό ποσό στον Αντιρευματικό Σύνδεσμο για αγορά ιατρικών βοηθημάτων για ρευματοπαθείς συνανθρώπους μας. Αναλογιστείτε ότι αυτή η σημαντική βοήθεια προήλθε από αντικείμενα που θα κατέληγαν στα σκουπίδια. Παιδιά του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου παρευρέθηκαν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη στο πλαίσιο της 17ης Ετήσιας Εβδομάδας Ενημέρωσης για τις Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις και παρέλαβαν την επιταγή για το σχολείο μας.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…

Μαζέψτε τα πλαστικά καπάκια από μπουκάλες νερού, γάλακτος, χυμού και άλλων ποτών που πίνετε στην δουλειά και στο σπίτι. Αντί να τα πετάτε στα σκουπίδια φέρτε τα στο σχολείο.

Στην ίδια εκδήλωση μαθητής της Γ΄ τάξης του σχολείου μας κέρδισε ένα Samsung tablet, μετά από κλήρωση σε διαγωνισμό της ιστοσελίδας του Αντιρευματικού Συνδέσμου.