Βραβεύσεις παιδιών

Σε συγκέντρωση, που έγινε στις 18 Δεκεμβρίου 2017, η διευθύντρια του σχολείου μίλησε στα παιδιά για το πνεύμα των Χριστουγέννων και τις δραστηριότητες με τις οποίες μπορούν να ασχοληθούν τις μέρες των διακοπών. Επιβράβευσε τα παιδιά για τη συνεισφορά τους στο ''ΠΑΖΑΡΑΚΙ ΑΓΑΠΗΣ'' που πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Εθελοντισμού και το Κεντρικό Μαθητικό Συμβούλιο, αφού συγκεντρώθηκε ένα σημαντιό ποσό για την ενίσχυση απόρων οικογενειών του σχολείου.

Επιβραβεύτηκαν, επίσης, τα παιδιά της ομάδας Χάντμπολ του Προγράμματος ΑΓΟ, τα οποία κατέλαβαν τη δεύτερη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Παιδιά με άλλες διακρίσεις σε εξωσχολικές δραστηριότητες (Καράτε, Ποδόσφαιρο, Ποδηλασία, Τάε Κβο Ντο, Κολυμβηση, κ.ά.) δέχτηκαν τα χειροκροτήματα και την επιβράβευση των παιδιών και των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Τέλος, μια μεγάλη ομάδα παιδιών του Στ'2, που -με δική τους πρωτοβουλία- διοργάνωσαν ένα δικό τους παζαράκι στο Πανηγύρι του Συνδέσμου Γονέων, πουλώντας δικές τους κατασκευές και συλλέγοντας χρήματα για ενίσχυση απόρων παιδιών, βραβεύτηκαν κι αυτά!