Τσικνοπέμπτη 2018

Στις 8 Φεβρουαρίου 2018, παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικοί ενώνουν το κέφι και τις δυνάμεις τους για να ζήσουν μια ιδιαίτερα εορταστική ημέρα, μια Τσικνοπέμπτη όλο κέφι, χαρά κι αγάπη!

Μέλη του Συνδέσμου Γονέων, όπως πάντα, οργανωμένοι, έτοιμοι και με αυθεντικό κέφι και ουσιαστικό ενδιαφέρον καταφθάνουν από το πρωί στο σχολείο για να ετοιμάσουν το εορταστικό γεύμα των παιδιών. Στην παρέα των μελών του Συνδέσμου Γονέων εντάχθηκαν γιαγιάδες και παππούδες με ιδιαίτερες εμπειρίες στα παραδοσιακά εδέσματα! Το γεύμα των παιδιών θα περιελάμβανε σουβλάκια στην πίτα με σαλατικά, λουκάνικα και χαλούμι. Απαραίτητο επιδόρπιο των ημερών: τα μπουρέκια της αναρής!

Τα παιδιά ''ξεθεώθηκαν'' στα παραδοσιακά παιχνίδια στην αυλή του σχολείου: διελκυστίνδα, ''αυκά, αυκά, πουλώ τα'', μαντίλι, σακουλοδρομίες, μπαλονομαχίες, λιγκρί και τόσα άλλα που σκόρπισαν αφειδώλευτα γέλιο και χαρά σε όλους.

Τέλος, τα παιδιά συγκεντρωμένα στην Αίθουσα Τελετών του σχολείου, απόλαυσαν χαρούμενα διασκεδαστικά τραγούδια από τον κ. Φίλιππο Κτενά, τραγουδιστή και πατέρα του σχολείου μας, με τη συνοδεία του μουσικού του σχολείου μας, κ. Παντελή Ιωνά. Τα τραγούδια ''άναψαν'' τη χορευτική διάθεση των παιδιών και των ενηλίκων στην αίθουσα, με αποτέλεσμα ο χορός να μην έχει τελειωμό! Αποκορύφωμα ήταν οι "καρναβαλίστικοι" χοροί των παιδιών ''ενορχηστρωμένοι'' από τον δάσκαλο Φυσικής Αγωγής, κ. Γιώργο Γεωργίου.

Ο απολογισμός της μέρας ακουγόταν σαν μια φωνή από όλα τα παιδιά: ''Σήμερα περάσαμε τέλεια!!!!''