Επίσκεψη του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης

Στις 04 Μαΐου 2018, ο Διευθυντής Δημοτικής Εκπαίδευσης με την ομάδα του, επισκέφθηκε το σχολείο μας, για να έρθει σε επαφή τόσο με το προσωπικό του σχολείου, όπως και με τα παιδιά.

Τα παιδιά καλωσόρισαν τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Χρίστο Χατζηαθανασίου, σε συγκέντρωση, φωνάζοντας το σύνθημα του σχολείου. Η διευθύντρια του σχολείου μας, τόνισε στα παιδιά την αξία και τη σημασία της παρουσίας του στο σχολείο μας. Ο ίδιος έδειξε τη χαρά του, μιλώντας στα παιδιά για την αξία της ίδιας της ύπαρξής τους και στη συνέχεια, σε ρόλο ''παραμυθά'' διηγήθηκε στα παιδιά 3 ιστορίες μέσα από τις οποίες αναδείχθηκε η αξία του μυαλού και της καρδιάς και της μεταξύ τους ισορροπίας στη ζωή ενός ανθρώπου που εξελίσσεται και χαίρεται τη ζωή του.

Σε συνάντηση με το προσωπικό, ζήτησε να ακούσει θέματα που τους απασχολούν, ενώ ο ίδιος μίλησε για τη σημασία της συνεχούς έγνοιας για εξέλιξη και βελτίωση, της συνεχούς εγρήγορσης και ανανέωσης, ώστε ο εκπαιδευτικός να είναι αποτελεσματικός και χαρούμενος.

Ακολούθησε επίσκεψη του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης σε τμήματα μαθητών, όπου συνομίλησε με τα παιδιά για τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς τους, ενώ ο ίδιος οργάνωσε μικρές δημιουργικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες διαφάνηκε ο πλούτος της ελληνικής γλώσσας.