Λέμε ΝΑΙ στη Φιλανθρωπία

Στις 21 Δεκεμβρίου 2018 τα παιδιά της Ε' τάξης μαζί με τιε δασκάλες τους οργάνωσαν μια προβολή ταινίας, με διπλό στόχο: τη ψυχαγωγία των παιδιών και τη συλλογή χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Το πρόγραμμα ''Λέμε ΝΑΙ στη Φιλανθρωπία'', ευαισθητοποιεί και κινητοποιεί τα παιδιά στην εμπλοκή τους στον εθελοντισμό και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

 

Ο πετοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου και πρεσβευτής της φιλανθρωπικής δράσης των παιδιών του σχολείου μας, Γαβριήλ Γεωργίου, επισκέφθηκε το σχολείο μας στις 18 Δεκεμβρίου 2018, για να μιλήσει με τα παιδιά και να ενθαρρύνει την εθελοντική τους πρωτοβουλία. Μάλιστα, χάρηκε με το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του είδε τα παιδιά μας δραστηριοποιημένα με το χριστουγεννιάτικο παζαράκι του σχολείου.

 

Τα παιδιά της Ε' τάξης του σχολείου μας θα μετέχουν στο πρόγραμμα του Ιδρύματος 365 με τίτλο ''Λέμε ΝΑΙ στη Φιλανθρωπία''. Πρεσβευτής της φιλανθρωπικής δράσης των παιδιών της Ε' τάξης είναι ο Πετοσφαιριστής της Εθνικής Κύπρου, Γαβριήλ Γεωργίου. Η συνάντηση με εκπρόσωπο του ιδρύματος έγινε στις 5 Νοεμβρίου 2018.