Εορτασμοί για την 25η Μαρτίου (2019)

Στις 25 Μαρτίου 2019 παιδιά του σχολείου μας μετείχαν στην Πανηγυρική Δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λατσιών και στη συνέχεια παρέλασαν στη Λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη μαζί με πολλές άλλες ομάδες από την περιοχή στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λατσιών για τις εθνικές επετείους της 25ης Μαρτίου και της 1ης Απριλίου.

 

Στις 20 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί για την επέτειο της έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Το πρωί, με το πρώτο κτύπημα του κουδουνιού, έγινε η έπαρση των σημαιών και ψάληκε ο Εθνικός Ύμνος.

Στις 09:30 συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα τα παιδιά του σχολείου μας, αρκετοί γονείς και συγγενείς παιδιών, όπως και ένα τμήμα προδημοτικής τάξης από το Α' Δημόσιο Νηπιαγωγείο Λατσιών. Η χορωδία και ορχήστρα που συγκροτήθηκε από παιδιά των τμημάτων Δ' 2, Ε'2 και της Στ' τάξης τραγούδησε με ενθουσιασμό επετειακά τραγούδια.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου συμμετείχαν με το δικό τους ποίημα και στη συνέχεια ακολούθησαν θεατρικά δρώμενα από παιδιά των τμημάτων Δ' 2 και Ε'2, αφού ήταν και οι διοργανωτές της εκδήλωσης.

Στους εορτασμούς παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λατσιών, κ. Χρίστος Πιτταράς, και η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης για τη Μουσική, κ. Δώρα Κωνσταντίνου, η οποία και έδωσε τα συγχαρητήρια της μαζί με τα θετικά μηνύματά της για τη γιορτή.