ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2018-2019

Στις 5 Ιουνίου 2019, στις 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων "Ανδρέας Προδρόμου" στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε σε κλίμα χαράς, συγκίνησης και ενθουσιασμού τη Τελική Γιορτή και Τελετή Αποφοίτησης των μαθητών της Στ' τάξης για τη σχολική χρονιά 2018-2019. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από τη διευθύντρια του σχολείου, κ. Φωτεινή Κανέλλου, και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Γονέων, κ. Κωνσταντίνο Πετούση. Στη συνέχεια τα παιδιά της Στ' τάξης παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή του παραμυθιού ''Μια φορά κι έναν καιρό ήταν το σκάκι''. Το θεατρικό προσέγγιζε το θέμα του πολέμου, της προσφυγιάς και της ειρήνης μέσα από μια διαφορετική οπτική, αυτήν του σκακιού. Τα παιδιά ανέλαβαν ρόλους στο έργο, ασκώντας τις υποκριτικές τους ικανότητες, έπαιξαν μουσική, τραγούδησαν, χόρεψαν και άφησαν περήφανους τους γονείς τους με τις πολλές και διαφορετικές ικανότητές τους.

Στη συνέχεια, έγινε προβολή μιας μικρής ταινίας, στην οποία προβλήθηκε οι δραστηριότητες της Στ' τάξης κατά τη σχολική χρονιά.

Το τελετουργικό της αποφοίτησης των παιδιών της Στ' τάξης έγινε με την απονομή αναμνηστικών στους τελειόφοιτους. Ο Σύνδεσμος Γονέων απένειμε αναμνηστικές πλακέτες και usb. Ο κ. Κωνσταντίνος Προδρόμου, με τη γενναιόδωρη ετήσια εισφορά του για τους τελειόφοιτους εις μνήμη του γιου του, Ανδρέα Προδρόμου, (απόφοιτου του σχολείου μας και ήρωα της αεροπορικής τραγωδίας της ''ΗΛΙΟΣ'') προσέφερε λεξικά.

Η εκδήλωση έκλεισε σε κλίμα συγκίνησης με ένα αποχαιρετιστήριο τραγούδι από τα παιδιά της Στ' τάξης.

 

 

 

Το σχολείο μας σας προσκαλεί στην Τελική του Γιορτή και Τελετή Αποφοίτησης της Σχολικής Χρονιάς 2018-2019.