Τελευταία Νέα

ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2019

Στοιχεία για την τελική μας γιορτή και την τελετή αποφοίτησης, που πραγματοποιήθηκε στις 05 Ιουνίου 2019, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ!!!

ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ 2019

Κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων με επίκεντρο τη Φιλαναγνωσία. Δραστηριότητες για τη Φιλαναγνωσία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ 2018

Για περισσότερους ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ, μπορείτε να ενημερωθείτε ΕΔΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ

Μέτρα ασφαλείας για την άφιξη και την αποχώρηση παιδιών στο σχολικό χώρο.

27 Σεπτεμβρίου 2018 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες, για λόγους ασφάλειας των παιδιών, το πρωί να αφήνετε τα παιδιά στις εισόδους, να μην εισέρχεστε στην αυλή και στις τάξεις και το μεσημέρι να παραλαμβάνετε τα παιδιά από τις εισόδους του σχολείου, οι οποίες θα ξεκλειδώνονται στις 13:05. Ένα άλλο θέμα [...] Περισσότερα

Πρώτη μέρα στο σχολείο! (10 Σεπτ. 2018)

Πρώτη μέρα στο σχολείο στις 10 Σεπτεμβρίου 2018!

ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ 2018

Η Τελική γιορτή και Τελετή Αποφοίτησης για τη Σχολική Χρονιά 2017-2018 θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου 2018. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ!

Επίσκεψη του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης

Το σχολείο μας δέχθηκε την επίσκεψη του Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, κ. Χρίστου Χατζηαθανασίου, και της Πρώτης Λειτουργού Εκπαίδευσης, κ. Άννας Βιολάρη. Για περισσότερα ... ΕΔΩ!!!

ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ

Το σχολείο μας δίνοντας έμφαση στη φιλαναγνωσία αναπτύσσει μία σειρά ποικίλων ουσιαστικών και ποιοτικών δράσεων. Όλες τις δράσεις που θα αναπτυχθούν για τη φιλαναγνωσία μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στη σελίδα για τη ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑ.

1 2 >