Συμμετοχή Ε΄ τάξης σε Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα στο Κάβο Γκρέκο

Μέτρα ασφαλείας για την άφιξη και την αποχώρηση παιδιών στο σχολικό χώρο.

27 Σεπτεμβρίου 2018

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Παρακαλούμε θερμά όλους τους γονείς και κηδεμόνες, για λόγους ασφάλειας των παιδιών, το πρωί να αφήνετε τα παιδιά στις εισόδους, να μην εισέρχεστε στην αυλή και στις τάξεις και το μεσημέρι να παραλαμβάνετε τα παιδιά από τις εισόδους του σχολείου, οι οποίες θα ξεκλειδώνονται στις 13:05.

Ένα άλλο θέμα που αυξάνει σε μεγάλο βαθμό τον κίνδυνο εμπλοκής παιδιών σε δυστύχημα είναι ο συνωστισμός αυτοκινήτων που παρατηρείται καθημερινά στο τέρμα της οδού Ελευθερίας, στο σημείο του κυκλικού κόμβου έξω από την είσοδο του σχολείου, το πρωί και το μεσημέρι.

Για αποφυγή οποιουδήποτε δυσάρεστου γεγονότος, παρακαλούμε τους γονείς που φέρνετε ή παραλαμβάνετε τα παιδιά με το αυτοκίνητο και επιθυμείτε να τα συνοδέψετε πεζοί μέχρι την είσοδο του σχολείου, να μην εισέρχεστε στην οδό Ελευθερίας, αλλά να σταθμεύετε το αυτοκίνητο στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Οι γονείς που επιθυμείτε να εισέλθετε με το αυτοκίνητό σας στην οδό Ελευθερίας, παρακαλούμε θερμά για την ασφάλεια των παιδιών μας, να τηρείτε τα ακόλουθα:

  • Όταν πλησιάζετε το σχολείο να ελαττώνετε ταχύτητα
  • Να περιμένετε να προχωρήσουν τα οχήματα που βρίσκονται μέσα στον κόμβο και κινούνται προς τα δεξιά
  • Σε ασφαλές σημείο και κοντά στο πεζοδρόμιο, να σταματάτε το αυτοκίνητο, να κατεβαίνει το παιδί από το αυτοκίνητο με τη σχολική τσάντα, να ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και να αποχωρείτε ακολουθώντας την ουρά των αυτοκινήτων, που πρέπει να κινούνται αργά προς την έξοδο από την οδό Ελευθερίας.

Για την ομαλή εφαρμογή των πιο πάνω θα φροντίσουμε να υπάρχει Τροχονόμος και στο σημείο αυτό.

Σας ενημερώνουμε ότι επανειλημμένα ζητήσαμε να δημιουργηθεί διάβαση πεζών και να υπάρχει τροχονόμος και έξω από τη δυτική είσοδο του σχολείου στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη, κάτι που θα γίνει πολύ σύντομα, όπως μας διαβεβαίωσε ο Δήμος Λατσιών.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

<< Πίσω στην προηγούμενη σελίδα