Τελευταία Νέα

Πασχαλινό Μήνυμα Διευθύντριας προς τα παιδιά του σχολείου

Αγαπημένα μου παιδιά,

Εύχομαι να είστε  όλοι και όλες καλά! Σας έχουμε πεθυμήσει πολύ, σας σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε για εσάς και τις οικογένειές σας.

Σήμερα ολοκληρώνεται το Β΄ Τρίμηνο και δεν είχαμε την ευκαιρία να είμαστε μαζί να ανταλλάξουμε ευχές για Καλό Πάσχα. Τα περιοριστικά μέτρα πρέπει να συνεχιστούν, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο τρόπο η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι και όλες υγιείς στην κανονική μας ζωή. Κάνουμε υπομονή, σκεφτόμαστε θετικά και αξιοποιούμε δημιουργικά το χρόνο μας. Τρεφόμαστε υγιεινά, γυμναζόμαστε όπως μπορούμε στο σπίτι, διαβάζουμε καλά βιβλία, δείχνουμε αγάπη στην οικογένειά μας, στα ζώα και στα φυτά, βοηθούμε όσο μπορούμε άλλους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Οι δασκάλες και οι δάσκαλοι του σχολείου θα έχουν επικοινωνία μαζί σας και κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων εβδομάδων, κάποιες μέρες, παρέχοντας υλικό ανάλογο με το πνεύμα των ημερών.

Σας αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Μαθαίνω από τις δασκάλες, τους δασκάλους σας και τους γονείς σας ότι κάνετε τις εργασίες σας με προθυμία και όσο καλύτερα μπορείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια, μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Εμπιστευτείτε τις δασκάλες και τους δασκάλους σας, είναι πιστές και πιστοί στο καθήκον, εργάζονται με πολλή αγάπη, καλή διάθεση και είναι δίπλα σας για ό,τι χρειαστείτε.

Εύχομαι το Χριστιανικό Αναστάσιμο Μήνυμα να αγγίξει και φέτος τις καρδιές μας, ως ένα διαχρονικό μήνυμα ειρήνης, αγάπης, δικαιοσύνης και λύτρωσης.  Εύχομαι να μπορέσουμε να  έρθουμε πιο κοντά με το Θεό, με τον εαυτό μας, τη φύση και τους άλλους ανθρώπους. Εύχομαι να εξετάσουμε και να μετρήσουμε την ευθύνη μας για όσα κάναμε και για όσα δεν κάναμε. Με την προσευχή να βρούμε το νόημα της ζωής.

Καλό Πάσχα! Ο Θεός να βοηθήσει να βρεθούμε στο σχολείο μας τη Δευτέρα 4 του Μάη 2020!

Με την αγάπη μου,

Φωτεινή Κανέλλου

Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Λατσιών Α΄

<< Πίσω στην προηγούμενη σελίδα